Llums, càmera... Gaudí!

L’escola Gaudí organitza durant el mes de maig la 21 edició de les seves Jornades culturals, que enguany tenen com a eix temàtic principal el món del cinema.

Des de Fem Barri col•laborem amb l'escola en la realització d’un curs de vídeo domèstic que impartit per la nostra dinamitzadora digital. Aquesta formació està dirigida a mares i pares interessats en aprendre l’ús bàsic d’eines d’edició digital i el programari relacionat.

El curs té una durada de quatre sessions d’hora i mitja, durant les quals els usuaris aprendran com realitzar una peça audiovisual, des de la concepció de la idea inicial (guió) fins a la seva creació: edició amb Movie Maker, conversors, canals de vídeo, i gravació de la pel•lícula.

A l'última sessió d'aquesta setmana els alumnes, partint d'un guió realitzat prèviament, han sortit a les instal·lacions de l'escola per fer les seves gravacions, que posteriorment editaran.Aquí els podeu veure en plena acció!

Si voleu conèixer més sobre els treballs que realitzen aquest grup de mares i pares amb molta iniciativa, seguiu el bloc al llarg de la setmana vinent!

Fomentant l'accés de les noves tecnologies, entre tots i totes també Fem Barri!

Comentaris