dimecres, 25 de maig de 2011

Torna l’aula d’estudis a la Torre del Roser


Si estàs en època d’exàmens i necessites un lloc en bones condicions per concentrar-te, l’Ajuntament de Sant Feliu ofereix als estudiants dels barris i de la resta del municipi una bona sol•lució. Es torna a obrir l’aula d’estudis a la Torre del Roser, un espai a l’abast de tothom per poder estudiar amb tranquil•litat, i que s'ofereix com a servei complementari al que tradicionalment s’ofereix a la Biblioteca Montserrat Roig.

Hom pot disposar d’aquest aula (ubicada al carrer Joan XXIII,14) a partir del properdissabte 28 de Maig i fins al 19 de juny, tots els dissabtes de 16 a 22h, els diumenges pel matí de 10 a 14h i a la tarda 16 a 22h.

La sala té capacitat per unes 50 persones. Com en els temps que corren el recolzament de la xarxa de xarxes a l'estudi és més que necessari, els estudiants disposareu de connexió Wi-Fi per connectar-vos des dels vostres portàtils. Mica en mica, mitjançant iniciatives com aquestes, s’està promovent la creació d'aules d'aquesta mena en diferents espais públics de Sant Feliu, com ara el Casal de Joves.

Tranquilitat, bon espai i connexió a Internet: ja no teniu excusa per començar a obrir els llibres a la Torre del Roser. Sort als exàmens!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS