Curs de vídeo de l'escola Gaudí: Els primers fruits

Fa una setmana va finalitzar el Curs d’edició de Vídeo domèstic que es va impartir a l’Escola Gaudí destinat a mares i pares de l’Ampa. Durant dues setmanes aquests usuaris van aprendre les funcions bàsiques de la càmera de vídeo, des de com realitzar una peça audiovisual a partir d'una idea (Guió) fins la seva creació edició amb el programa Windows Movie Maker. Organitzats per grups, els participants van realitzar una peça audiovisual relacionada amb l’escola, un "vídeo de vídeos" promocional tot ensenyant les instal•lacions i d’altres una peça relacionada amb el curs.

Els propis alumnes ens han fet arribar a Fem Barri cadascuna d'aquestes 'operas primas', petites peces on mostren les seves primeres passes en matèria d'edició de vídeo, i que us oferim en un breu recull perquè s'animin a compartir les seves futures creacions amb tots nosaltres.Fomentant l'accés de les noves tecnologies, entre tots i totes també Fem Barri!

Comentaris

sònia perelló ha dit…
No vaig poder assistir a totes les sessions del curs, però us he de dir com a mare participant en el curs, que moltes gràcies per la iniciativa.
Sònia P.
Fem Barri ha dit…
Per nosaltres va ser un luxe comptar amb uns alumnes amb tanta empenta i iniciativa.

Gràcies per tot, Sònia!