Cursos gratuïts d'Internet per a comerciants

L’Ajuntament de Sant Feliu continua treballant per apropar tota la potencialitat de les TIC als nostres comerciants. En aquest sentit, com alguns recordareu el passat mes de desembre de 2010 des de Fem Barri ja es van articular cursos adreçats a comerços i pimes de Can Calders i La Salut. Aquests contemplaven la formació en aspectes bàsics d’informàtica, ofimàtica, i la Web, i en un segon estadi la creació i gestió de blocs propis.

La proposta que ara fa l’Ajuntament, mitjançant els departaments de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, és molt més ambiciosa i abasta recursos específicament dissenyats per millorar la gestió, l’organització i en definitiva la competitivitat dels comerços. Al llarg de les properes setmanes, està prevista l’articulació dels següents seminaris i cursos adreçats als comerciants del nostre municipi:

  • Perdre la por a Internet. Adreçat a tots aquells que vulguin iniciar-se en l’ús de l’ordinador per poder enviar informació als seus clients mitjançant el correu electrònic.

  • Butlletins electrònics pel teu comerç. Eines i protocols per fer enviaments massius de correus electrònics a clients, tot mantenint-los al dia sobre novetats, ofertes i informació d’interès.

  • Fes el teu bloc. Claus per tenir un web propi de manera ràpida, senzilla i gratuïta, i com gestionar-lo.

  • El comerç a les xarxes socials. Què són i com es poden utilitzar en benefici de l’activitat comercial les eines 2.0 de moda: les xarxes socials.

  • Posiciona el teu comerç. No es tracta només de tenir presència, sinó de que la gent sàpiga que tens presència. Si et sonen però no saps exactament què són conceptes com SEO, keywords o posicionament web, i sobretot vols que el teu web sigui el primer als cercadors d’Internet, aquest és el teu curs.

Pels indecisos, us recomanem que feu una ullada a les primeres valoracions que han recollit els nostres companys de Sant Feliu Online, i que podeu consultar aquí. Aquests cursos gratuïts s’imparteixen dimarts i dijous en un horari especialment habilitat per als comerciants: de 15.30h a 17.00h. Si esteu interessats, o voleu demanar més informació, podeu adreçar-vos al Punt TIC del Palau Falguera, o bé trucar al telèfon 93 666 61 80.

Amb uns comerços 2.0, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris