El mes de Juliol també obrim el Club de Feina!

Estàs a l'atur i vols utilitzar les noves tecnologies com a eina per a la recerca de feina? Si es així, a l'Oficina de Fem Barri posem al teu abast ordinadors i assessorament tècnic al nostre Club de feina. Aquest espai, habilitat tots els divendres de 09:30 a 11:30 h a l'Oficina, està a disposició de tots els ciutadans en situació d’atur, i complementa el Club de feina existent a Can Maginàs. Amb accés lliure garantit per a tothom, qualsevol pot accedir i utilitzar l’ordinador per buscar ofertes, actualitzar el currículum o crear una carta de presentació, així com fer recerca en portals d'ofertes de treball.

Però això no es tot: aquest espai compta amb una tècnica d’orientació laboral, i també hi ha una nova dinamitzadora digital, Laura Yánez, encarregades d'assessorar qualsevol dubte que sorgeixi en tot moment.

Paral·lelament al Club de Feina, us recordem que tots els dilluns i dimecres del mes de juliol també hi ha accés lliure a la ciutadania a la sala d'ordinadors de 12:30 a 14:00 h, un espai creat també perquè pogueu fer consultes de caire més general, o relacionades específicament amb les TIC.

Si necessites recursos per trobar feina, recorda: pots adreçar-te a l’Oficina (c/ Riera la Salut 30B) tots els divendres de 9:30 a 11:30h.

Fomentant d'inserció laboral, entre tots i totes també Fem Barri!

Comentaris