dijous, 9 de juny de 2011

Espectacle musical de titelles: Amb la música a tot drap!

Us enrecordeu de la traça amb els titelles que van mostrar els nois i noies de la Casa d’Oficis d’animació sociocultural en l’Hora del Conte a la Biblioteca? Des d’aleshores, i donat la bona acollida que va tenir, han estat treballant en un nou format d’espectacle amb ninos que va més enllà d’una mera representació: ara s’atreveixen amb un musical!


Al llarg d’aquests darrers dos mesos hem tingut la sort de ser testimonis d’excepció de l’elaboració d’aquest nou show, seguint les evolucions a nivell del guió, la preparació dels propis titelles i els assajos a hores intempestives. Hem volgut plasmar part d'aquestes setmanes de feina, gravades en vídeo pels propis animadors i animadores, en un minut exacte:

L’estrena al gran públic del musical està prevista per aquest divendres dia 10, i serà una de les activitats més destacades dins la programació de la Setmana per la Gent Gran. De fet, el lloc triat per aquesta première és precisament el Casal de la Gent Gran, un equipament de luxe per un espectacle cinc estrelles.

La cita:

Espectacle musical de titelles a càrrec de la Casa d’Oficis
Lloc: Casal Municipal de la Gent Gran (c/ Pi i Margall, 43)
Dia: Divendres dia 10
Hora: 18:00
Entrada gratuïta

Entre tots i totes, titelles inclosos, Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS