Us convidem al cinema! Històries dels Barris II: Can Calders i La Salut dels 80 a l'actualitat

Sabíeu que a on avui es troba la nostra Pista de Lleure de la Riera de la Salut estava projectada la construcció d’un tanatori, que es va paralitzar gràcies a una forta mobilització veïnal? O que el barri de La Salut llindava fa escassament vint anys amb uns horts que avui són Les Grasses? Doncs gran part dels protagonistes d’aquestes i moltes altres vivències singulars han aportat el seu record per confeccionar la segona part del documental Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l’actualitat.

Us convidem a assistir a la projecció, de manera totalment gratuïta, que es realitzarà el proper dijous dia dimarts 28 de juny a les 19.30 h al
Cinebaix (recordeu, l'antic cinema Guinart). Allà descobrireu des d'anècdotes divertides fins a vivències d'allò més tendres, passant per narracions en primera persona de l'arribada i acolliment d'immigrants d'arreu del món, la creació de noves escoles, la remodelació al llarg del temps dels nostres carrers i places... Històries, en definitiva, narrades en primera persona pels seus protagonistes: els nostres veïns i veïnes.

Recordeu la cita:

Projecció del documental Històries dels Barris: Can Calders i La Salut dels 80 a l’actualitat
Dia: Dimarts 28 de juny
Hora: 19.30 h
Lloc: Cinebaix

Us hi esperem!

Comentaris