dijous, 21 de juliol de 2011

Barris amb bona lletra: Mitjans digitals de Fem Barri

Tornen les sopes de lletres al nostre bloc! Com els nostres seguidors ja saben, aquesta temporada vam estrenar un nou repte: la secció Barris amb bona lletra.

Per aquells que s'han incorporat al llarg de l'últim any, comentar-vos que bàsicament consisteix en sopes de lletres a on amaguem convenientment indrets, comerços o d'altres aspectes relacionats amb els barris de Can Calders i La Salut i amb Fem Barri. Quan cregueu que heu localitzat una de les paraules que us demanem, només heu de clicar a sobre de la primera lletra, arrossegar el ratolí al llarg de la paraula, tornar a clicar i descobrir si l'heu encertat.

Aquesta setmana us proposem un nou repte. En aquesta ocasió pugem el nivell per demanar-vos que localitzeu set mitjans digitals que emprem a Fem Barri. Penseu de manera àmplia i integral: poden ser des de xarxes socials fins a mitjans de comunicació, passant pel que esteu llegint ara mateix... Segurament molts d'aquests ja els coneixeu, però per si de cas a sota de la sopa us hem deixat uns enllaços que us donaran pistes. Reconeixeu tots set?

Entre tots i totes, Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS