El civisme als barris està a la teva mà (i a les seves potes!)

Els nostres agents cívics no paren! Porten des del gener desenvolupant campanyes formatives i informatives, i faci fred o calor no dubten en recórrer Sant Feliu d’una banda a l’altra tot fomentant aspectes bàsics com el civisme, la convivència i la cura del medi ambient. Molts de vosaltres segurament heu tingut oportunitat de veure’ls aquests dies treballant a les zones verdes dels municipi. I és que al llarg d’aquest mes de juliol estan desenvolupant una acció molt especial: la campanya de Tinença responsable de gossos als parcs.


Òbviament, els nostres agents no estan sols en la seva tasca: compten amb el recolzament i la supervisió d’efectius de la Policia Local, amb els que s’ha consensuat el pla d’acció per aquesta campanya. Però en què consisteix? Bàsicament, es tracta de conscienciar als amos dels gossos sobre la necessitat de fer servir de manera adequada els espais públics en general, i els parcs en particular. Els agents cívics s’encarreguen de parlar amb els propietaris d’animals per donar consells, ajudar en tot el que s’escaigui, i informar-los d’allò que contempla la normativa del nostre Ajuntament al respecte.


Però no només tracten aspectes relacionats amb la tinença d’animals. Com sabeu, l’agent cívic és una de les figures clau perquè entre tots i totes puguem fer dels nostres barris llocs on valgui la pena (encara més!) viure i conviure. Bona prova d’això és la imprescindible presentació que, amb el títol 'El civisme als barris està a la teva mà', es van marcar en la taula de participació Gent dels Barris. Allà van mostrar a veïns i veïnes bones pràctiques sobre civisme, medi ambient i, sobre tot en els temps que corren, ens van ensenyar a com estalviar en les nostres despeses quotidianes amb senzills trucs (els petits canvis són poderosos!). I lo millor de tot: ens han passat el material perquè ho podem compartir en línia amb tots vosaltres. Gaudiu-ne!


Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris