Els pirates atraquen a la biblioteca Montserrat Roig!

El pirata Jan i en Casimiro han desembarcat a la biblioteca Montserrat Roig en busca de nens i nenes de Sant Feliu de Llobregat! Aquesta és la divertida premisa de la qual parteix una de les iniciatives més atractives per aquest estiu. Parlem del Tallers de Lleure d'estiu articulats per la Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals en col·laboració amb la biblioteca Montserrat Roig, adreçats a nens i nenes de 5 a 12 anys.


Tots els dilluns, dimecres i divendres del mes de juliol, els infants i les seves famílies poden participar de manera gratuïta en les activitats que es desenvolupen a la planta baixa de la biblioteca. Els animadors de la Casa d'Oficis, juntament amb la seva docent i el personal de la biblioteca, desenvolupen diferents tallers amb la temàtica pirata per bandera.

Els dilluns es fan tallers utilitzant materials reciclats; els dimecres, els infants poden participar en jocs de taula, tot treballant les relacions amb diferents cultures; i els divendres es promou el joc lliure i simbòlic a partir de llibres, contes, construccions, cotxes, nines i d'altres materials.

TALLERS DE LLEURE PER A INFANTS A LA BIBLIOTECA

Dies: Dilluns, dimecres i divendres del 4 a 29 de juliol
Hora: De 17:00 a 20:00h
Lloc: Biblioteca Montserrat Roig

Entre piratots i piratotes, Fem Barri!

Comentaris