Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals


Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri ens hem permès parlar del que ja considerem un dels nostres èxits d'aquest 2011: la Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals.

Com els habituals del bloc sabeu, darrera d'aquest nom tan ostentós trobem 8 alumnes-treballadors que des del gener estan fent de Can Calders i La Salut un espai més familiar i proper. Segurament molts ja els heu vist mentre treballaven en els multitudinaris Jocs al Carrer, que es celebren tots els dimarts a la tarda a la Plaça de la Salut, i els dijous a la tarda a la Plaça de les Roses:


Una de les principals artífex de que tot això sigui possible, la docent de la Casa d'Oficis Isa Piédrola, ha estat l'encarregada d'explicar a la Ràdio el secret de l'èxit d'aquest programa ocupacional d'una manera amena i molt instructiva.

Com és costum, per als que no ho heu pogut sentir o per a aquells que volen tornar a gaudir amb aquesta interessant entrevista, la teniu a només un clic de distància:


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris