Torna l'activitat als barris!!

Com cada mes de setembre, després de vacances encetem una nova temporada blocaire amb la intenció i la il·lusió de fer-nos ressó del dia a dia dels barris, plens de vitalitat i dinamisme.Sense gaire temps d'adaptació i encara compartint les experiències dels dies de vacances, els animadors socioculturals han tornat com vem prometre i amb ells han tornat els celebrats Jocs al Carrer. Així, ahir, dia 1 de setembre, de 17:30 a 20:00 es van tornar a organitzar a la Plaça de les Roses aquests espais de jocs a l'aire lliure adreçats a infants d'entre 0 a 6 anys i les seves famílies.


L'activitat, a la que van participar una trentena d'infants, acompanyats de les seves famílies, va servir perquè molts nens i adults es retrobessin després de l'estiu en un ambient lúdic, festiu i familiar. Aquest va ser el cas de l'Adrià i l'Ascen (que ens han fet arribar la següent fotografia) que van participar a la sessió d'ahir.

Després de la sessió d'aquest dijous, els espais de Jocs al Carrer tornen a la seva periodicitat habitual:

  • Dimarts, de 17:30 a 20:00 a la Plaça de la Salut (tocant a la carretera Sànson)

  • Dijous, de 17:30 a 20:00 a la Plaça de les Roses

Per aquells que amb l'inici del curs necessiteu agenda, a l'On Anem del mes de setembre trobareu aquesta i moltes més activitats (com per exemple les Festes del barri de Can Calders, de les que anirem parlant) calendaritzades per no obidar-les.

Aquesta agenda mensual és una declaració d'intencions del que esperem poder comptar-vos al bloc durant aquest curs, moltes iniciatives i activitats amb la participació de les entitats i veïns i veïnes dels barris. Esperem la vostra col·laboració per continuar fent barri!!

Comentaris