Comencen els Cursos de Català per a gent gran a l'Oficina!

Com els habituals de l'Oficina i el bloc ja sabeu, fa un temps s'imparteixen cursos de Català a l'Oficina impulsats pel Programa de Gent Gran i el Servei Local de Català. Dimarts passat es va donar el tret de sortida al nou curs 2011-2012, que ha començat a impartir-se a l'Oficina.


Aquest curs esta adreçat per a persones que porten tota la vida a Catalunya i volen aprendre el català. El perfil dels alumnes d'aquests és d'entre 65 i 80 anys, amb diferents oficis i nivells culturals. Es divideixen en dos grups en funció precissament del seu nivell:
  • Primer nivell: El primer grup està adreçat a persones que tenen més dificultats per entendre el català.
  • Segon nivell: S'aprèn bàsicament vocabulari i comunicació. Aquestes classes són més complexes que en el primer nivell.
A ambdues classes es realitzen dinàmiques orals per practicar el català, cosa que facilita alhora l'aprenentatge a nivell escrit. A més, es porten a terme activitats pedagògiques molt variades com frases fetes, endevinalles, poesies senzilles, o fins i tot s'anima als alumnes a que es facin preguntes entre ells emprant el català. Ambdós grups fan classe dimarts i dijous a l'Oficina, i els imparteix la Rosa Carme Cirera, mestressa diplomada en Educació Primària.

Mai és tard per aprendre: així doncs si esteu interessats en participar en aquests cursos podeu adreçar-vos al Casal municipal de la Gent Gran a on hi trobareu informació.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris