Estudies o treballes

El projecte de Cooperativisme per a dones en l'àmbit d'atenció a les persones, continua endavant i aquesta setmana cinc de les participants han explicat la seva idea empresarial en el programa "Estudies o Treballes" de ràdio Sant Feliu.


La Maime i la Lola, han explicat el seu projecte, que amb el nom de "Camins per tots" vol oferir activitats d'oci tenint en compte la integralitat dels diferents col·lectius. Per altre banda, la Núria, la Noelia i la Patricia, han argumentat perquè han optat per constituir una cooperativa, així com les activitats que volen oferir mitjançant el projecte de "Com a casa en lloc", que està orientat a oferir serveis d'atenció a les persones. Han estat acompanyades de la Maria, tècnica del programa Treball als Barris, que ha valorat les iniciatives empresarials i l'actitud emprenedora de les participants.


Totes elles han participat en les accions del projecte de "Cooperativisme per a dones en l'àmbit d'atenció a les persones", que es ve desenvolupant des de principis d'any, i que s'emmarquen en el projecte Treball als Barris del Servei d'Ocupació de Catalunya, i es desenvolupa en coordinació de Fem Barri i de Promoció econòmica.


Us deixem amb les seves protagonistes:Comentaris