Fem Barri a les Festes de Tardor: Recull fotogràfic

De la mateixa manera que molts departaments municipals, entitats, associacions o veïns d'arreu del municipi, Fem Barri ha col·laborat activament per fer d'aquestes -ja passades- Festes de Tardor 2011 l'èxit que han esdevingut. Ja sigui mitjançant la realització als barris d'activitats de referència per a tots i totes -com el bany d'escuma-, o a través de les intenses tasques de dinamització portades a terme per animadors i agents cívics depenents de Fem Barri, hem volgut aportar el nostre granet de sorra amb activitats adreçades a ciutadans i ciutadanes de totes les edats.

Hem recollit en diverses instantànies alguns d'aquests moments viscuts al llarg de la darrera setmana:

Els nostres Animadors Socioculturals van estar dinamitzant durant tota la setmana les visites de les escoles al nou espai de La Nau. Allà van mostrar als més petits els secrets que s'amaguen darrera de tradicions, colles i bèsties com la Garsa.


Jocs al Carrer, una de les activitats més celebrades per part de la ciutadania, va finalitzar la seva etapa de 2011 amb tres dies intensius a la Plaça de La Salut, la Plaça de les Roses i, de manera extraordinària per festes, a la Plaça Rafael Alberti.


Un dels clàssics de les festes, el bany d'escuma, va aconseguir aplegar grans i petits aquest passat dissabte a la Pista de Lleure.
(Foto cedida per AVV Can Calders)


Les nostres agents cíviques van ser durant unes hores les noves responsables de l'Ajuntament! Al llarg del matí de diumenge van atendre degudament tots aquells ciutadans i ciutadanes que demanaven més informació sobre les festes.


La Fira Canina també va comptar amb la participació dels agents cívics. Gràcies a la seva implicació, així com a la feina desenvolupada per voluntaris, tècnics municipals i la gossera Help Guau, des del passat diumenge sis gossets tenen nova llar!
(Foto cedida per veïns de Can Bertrand)Els Diables de La Salut van fer el seu tradicional espectacle pirotècnic a la Plaça de la Salut: la Nit del Foc.


Per veure més fotografies de les activitats impulsades per Fem Barri, podeu visitar la pàgina de Facebook del Projecte (www.facebook.com/cancalderslasalut)

Més que mai en festes, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris