Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Diables de La Salut

Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat una entitat que encén passions, en la que joves de tot Sant Feliu han trobat la seva llar (de foc), i que tot i portar més de 20 anys trencant-se les banyes, encara no estan cremats. Parlem òbviament dels Diables de La Salut, una colla de referència en el món associatiu i cultural santfeliuenc i, com no, també en el barri que l’ha vist néixer: La Salut.

Un dels seus membres més actius, el Guillem Moliner, ha atès d’una manera amena i distesa les preguntes que El Mirall ha anat desgranant sobre aquests Diables. Al llarg de deu intensos minuts hem pogut conèixer des dels orígens de l’entitat en el si del desaparegut esplai salutenc Nou Estil, fins a la seva relació amb la resta de colles, passant pel seu característic aperturisme a l’hora d’acceptar nous membres, o fins i tot saber què se sent en ballar a sota d’una cortina d’espurnes.

Per als que no heu pogut sentir el Guillem, o per a aquelles i aquells que volen tornar a gaudir amb aquesta divertida entrevista, la teniu a només un clic de distància.


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris