Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: La Castanyera!

Aquest proper cap de setmana es celebren diverses castanyades populars arreu de Sant Feliu. Però estem segurs que poques són tan entranyables, animades i divertides com la que estan preparant per aquest dissabte Diversitat Lúdica i l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Calders.


Precissament avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem volgut convidar a la veu més autoritzada de totes per parlar de castanyes. Una persona que ja l’any passat va fer les delícies de grans i petits repartint gratuïtament moscatell per uns, i castanyes i refrescs pels altres. Estem parlant, com no, de la Castanyera.

Per als qui no heu pogut sentir l’entrevista, o per a aquelles i aquells que volen saber més de la Castanyera, de l’ase que li porta la mercaderia, del seu secretari, o fins i tot conèixer el secret professional per garantir un bon torrat en les castanyes, la teniu a només un clic de distància.


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris