Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Taller d'Ocupació 'Entre tots i totes, Fem Barri'

Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem volgut donar cabuda a l'altre gran programa ocupacional desenvolupat gràcies a Treball als Barris. Si fa set dies parlàvem del desenvolupament de la Casa d'Oficis d'Animadors Socioculturals, aquesta setmana li ha tocat el torn als agents cívics que integren el Taller d'Ocupació 'Entre tots i totes, Fem Barri'.

Els agents cívics, que gairebé tothom al municipi ja identifica pel seu uniforme vermell i la seva tasca sensibilitzadora, porten des de principis d'any formant-se i desenvolupant campanyes del més variat: des de la campanya de Tinença Responsable de Gossos fins a l'Accés segur a les escoles, passant per una campanya de foment del civisme o xerrades a escoles i taules de participació. Aquesta polivalència i els bons resultats de la seva feina ha portat als agents cívics a ser fins i tot en el seu moment portada del Butlletí Municipal!

Per parlar del present del taller i del futur dels agents cívics, El Mirall ha entrevistat el Iago Vázquez, docent del Taller. Com és costum, per als que no ho heu pogut sentir o per a aquells que volen tornar a gaudir amb aquesta interessant entrevista, la teniu a només un clic de distància:


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris