Presentat el projecte de la Riera de La Salut

Una de les grans actuacions urbanístiques que resten per desenvolupar per part del Projecte d’Intervenció Integral és la reurbanització de la Riera de la Salut. Com saben molts dels veïns i veïnes que han acudit a les taules de participació de Fem Barri, aquest projecte ha comptat amb diferents aportacions ciutadanes que s’han tingut en compte a l’hora de configurar com quedarà finalment la Riera.


En els darrers mesos s’han recollit totes aquestes aportacions perquè un equip de redactors s’encarreguessin de configurar, planificar i i donar forma a aquest nou espai. Doncs bé, la passada setmana vam poder presentar en societat el que serà la nova Riera en una nova convocatòria de la taula de participació de Mobilitat i Espais Oberts. A més d’una quarantena de veïns i veïnes, a l’Oficina es van aplegar l’alcalde de Sant Feliu, el Jordi San José, la nostra comissionada del Projecte la Rosa Maria Martí, així com representants dels serveis territorials i de l’equip redactor.

A la sessió, l'arquitecte redactor del projecte va mostrar com el disseny de la futura Riera pretén conjugar la millora de la mobilitat als barris (millora dels itineraris, connexió amb els carrers reurbanitzats de Can Calders, carril bici...) amb la creació de nous espais oberts i de trobada, com zones verdes o espais de descans, tal i com els veïns i veïnes van proposar en les sessions de participació prèvies. També va ressaltar les solucions proposades per tal de millorar les darreres de Lluís G. Rius per tal de crear una nova façana a la Riera la Salut.

Continuem treballant per fer de la Riera, que tradicionalment ha estat un espai que ha dificultat la connexió entre els barris de Can Calders i La Salut, un eix cívic que uneixi els nostres barris.

Tot millorant els nostres espais, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris