'No és No', la flashmob:Vine a ballar amb nosaltres!

Aquest proper divendres 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones amb una jornada plena d'activitats. Una d'aquestes iniciatives és una flashmob organitzada pel Programa Municipal de la Dona, i que és possible gràcies a la implicació i la bona feina d'un grup ben conegut per tots nosaltres: els animadors i animadores de la Casa d'oficis d'animació sociocultural.

Una flashmob és una acció organitzada en què moltes persones es reuneixen per fer junts alguna cosa, habitualment inusual i atractiva. En aquest cas, la flashmob que es farà el dia 25 té per objectiu reunir el major nombre de persones per ballar plegats una senzilla coreografia per reclamar un Sant Feliu lliure de violència masclista contra les dones.

Us convidem a tots i a totes a participar en aquesta flashmob: podeu conèixer la coreografia assistint a l'assaig general de dimecres 23 a les 17:30 h davant la Biblioteca Montserrat Roig, o bé aprendre-la seguint el vídeo que hi ha a www.youtube.com/25denovembre.


La flashmob es gravarà el divendres 25 de novembre, a les 17 h, a la plaça de la Vila. Us hi esperem!

Tot ballant contra la violència vers les dones, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris