Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Contra la violència vers les dones

Demà divendres arriba el moment culminant de les XX Jornades de tardor de la dona: la realització de la flashmob ‘No és No’! Han estat setmanes de feina intensa principalment per als animadors i animadores socioculturals de la nostra Casa d’Oficis, ja fos preparant la coreografia, fent-ne difusió, o ultimant els preparatius perquè tot estigui a punt. Òbviament, tot això no hagués estat possible sense la implicació directa d'una banda del Programa de la Dona de l’Ajuntament, i sobretot sense les ganes, l’empenta i la il•lusió d’entitats com el nostre Espai de Dones.A la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat dues persones per parlar del que hi ha darrera de les celebracions del 25 de novembre en particular, i de la seva visió sobre la situació de les dones als barris i al municipi en general. L’Alba Garcia, referent del Programa de la Dona, i la Bruna Guisado, presidenta de l’Espai de Dones, han donat el seu parer sobre la flashmob, sobre els actes de la jornada de demà divendres, i sobre el tema principal d’aquest any per aquestes jornades: la violència vers les dones.

Per als que no heu pogut sentir aquesta entretinguda entrevista a dues veus, o per a aquelles i aquells que volen tornar a escoltar l’Alba i la Bruna, la teniu a només un clic de distància.

Tothom qui vulgui participar a la flashmob de demà pot anar assajant-la mirant el vídeo que trobareu a www.youtube.com/25denovembre. La cita:

Flashmob ‘No és No, Sant Feliu lliure de violència vers les dones’
Dia: Divendres 25 de novembre
Hora: 17 h
Lloc: Plaça de la Vila

Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Més que mai, entre totes i tots Fem Barri!

Comentaris