Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Les Costureres

Des del passat mes de febrer tenim la sort d’acollir a Fem Barri a un grup de dones que, des de fa anys, desenvolupen una interessant activitat a Can Calders. Estem parlant de les Dones Costureres, una agrupació d’entusiastes del brodat que cada dimecres es cita a l’Oficina del Projecte d’Intervenció Integral per treballar plegades, sempre sota la supervisió d’una tallerista.


A la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem volgut donar l’oportunitat a les Dones Costureres de fer difusió de les seves activitats, perquè tothom qui estigui interessat també hi pugui participar. La Pilar Aguilera i la María Luisa Cañizares, dues integrants històriques d'aquestes Costureres (i membres actives de l’Espai de Dones), han posat fil a l’agulla per explicar-nos els secrets d’aquesta pràctica tant... de moda.

Per als que no heu pogut sentir aquesta entretinguda entrevista a dues veus, o per a aquelles i aquells que volen tornar a escoltar la Pilar i la María Luisa, la teniu a només un clic de distància.


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris