Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Pessebre Vivent a La Salut

S’apropa el Nadal, una època en que tradicionalment les entitats del barri aprofiten per sorprendre’ns a tots i a totes amb activitats de molt diversa mena, però que sempre es caracteritzen per la originalitat. Una de les nostres entitats de comerç més actives, La Salut Comerç, està preparant des de fa setmanes una iniciativa especialment ambiciosa, i que donarà molt a parlar no només en l’àmbit dels barris, sinó a tot el municipi.

I és que els salutencs han aconseguit engrescar a associacions de tot tipus, entitats, agrupacions i fins i tot departaments de l'Ajuntament per portar a terme un projecte inèdit: la creació i manteniment d’un pessebre vivent a la Plaça de la Salut al llarg del Nadal.


Com a principals organitzadors, juntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de La Salut, els comerciants han triat l’espai que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri per desvetllar aquest projecte i començar a fer-ne difusió. Un vell conegut de veïns i veïnes, dels lectors del bloc, i dels seus clients d’Alimentación Toscano, el Florentín Ruiz ‘Flopi’, ha atès les preguntes d’El Mirall juntament amb el Xavi Tercero, tècnic de la xarxa de La Salut.

Si voleu conèixer de més a prop en què consistirà aquest espectacular pessebre vivent, o fins i tot esteu interessats en participar-hi, no us podeu perdre la interessant entrevista a dues veus que teniu a un clic de distància.
Anirem informant puntualment als nostres espais del desenvolupament d'aquest pessebre. En cas de que vulgueu contactar amb els seus organitzadors, podeu adreçar-vos directament a l’Oficina de Fem Barri o bé fer servir qualsevol dels mitjans que els seus organitzadors posen a l’abast de la ciutadania: correu electrònic, esdeveniment a Facebook, o dirigint-vos a qualsevol dels comerços associats de La Salut Comerç.

Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris