Regidors de barri

Ahir es va donar el tret de sortida a una interessant iniciativa per part de l’Ajuntament: la figura del regidor de barri. Aquesta activitat bàsicament consisteix en l’assignació d’un regidor/a a cadascun dels barris de Sant Feliu perquè pugui atendre directament, en una cita mensual amb lloc i horari prefixat, els ciutadans i les seves inquietuds. I precisament els primers en poder estrenar aquest nou servei ahir dimarts van ser els veïns dels nostres barris: Can Calders i La Salut. Des de les 18 hores el regidor adscrit al barri de La Salut, el Manuel Leiva, va estar atenent la ciutadania al local de l’Associació de Veïns de La Salut, situat al Passatge Terrassa número 3, baixos.


Per la banda de Can Calders, els veïns i veïnes van tenir ocasió de parlar directament amb una persona ben coneguda al barri: la nostra comissionada del Projecte, la Rosa Maria Martí. I si la regidora escollida per Can Calders resulta especialment escaient, el lloc d’atenció no ho és menys. Com veïns i comerciants (a la foto) van poder comprovar ahir a la tarda, l’Oficina de Fem Barri és l’emplaçament triat perquè tothom pugui dirigir-se un cop al mes per parlar amb la responsable política de temes com la millora de l’espai públic, el foment de la convivència, i les activitats al territori.

La propera visita dels regidors de barri està prevista pel dia dimarts 13 de desembre. Mentrestant, ja sabeu que els veïns i veïnes de Can Calders i La Salut podeu adreçar-vos directament a l’Oficina de Fem Barri per tractar qualsevol dubte, observació o suggeriment que tingueu.

També amb regidors i regidores de barri, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris