Vols convertir-te en un manetes?


En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que es celebra del 19 al 27 de novembre, l’Ajuntament de Sant Feliu està organitzant diferents accions de sensibilització sobre aquesta temàtica. Específicament es preveu la realització de dos tallers del programa Millor que nou, 100% reparat:


* Taller de reparacions en el mobiliari. En aquest taller aprendrem a fer algunes reparacions més comuns al mobiliari de la llar (cadires, taules, sofàs, calaixos, portes...) per tal d'allargar-ne la seva vida útil.

o Data: Divendres, 25 de novembre, de 11:30 a 14:00h.
o Lloc: Oficina de Fem Barri (Riera de la Salut, 30B baixos)


* Taller de reparacions de petits electrodomèstics. En aquest taller aprendrem a detectar i arreglar alguns dels problemes més comuns de diversos aparells elèctrics (microones, assecadors de mà, petits aparells elèctrics i electrònics...) per tal d'allargar-ne la seva vida útil.

o Data: Dissabte, 26 de novembre de 10:30 a 13:00.
o Lloc: Casal Municipal de la Gent Gran (C/ Pi i Margall, 43)


Per aquest motiu, et convidem a participar en aquests tallers gratuïts que de ben segur són del vostre interès! Atès el nombre limitat de places en aquests taller, per participar cal fer inscripció prèvia, que es podrà realitzar de les següents maneres:

* Presencialment a l'Oficina de Fem Barri, trucant al telèfon de la mateixa Oficina 93 666 27 92, o bé mitjançant correu electrònic del Projecte d'Intervenció Integral, cancalders-lasalut@santfeliu.cat
* Presencialment a l'Aula Sant Feliu, o bé trucant al telèfon 93 685 08 98
* Mitjançant correu electrònic a l'Oficina de Serveis Ambientals: osa@santfeliu.cat

Tot estalviant diners i residus, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris