dimecres, 21 de desembre de 2011

Busques feina? Aquesta és la teva oportunitat

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, mitjançant el programa Treball als Barris, preveu la contractació de 27 persones en atur, majoritàriament dels barris de Can Calders i la Salut, en diferents accions per a la millora de la seva qualificació professional.

Aquest proper divendres dia 23 hi haurà sessions informatives en la que aquells i aquelles interessats podran inscriure's en l'oferta de feina escollida. Concretament, els perfils demandats són:
  • 2 dinamitzadors/es de gent gran
Mitjançant el Pla d'ocupació "Dinamització per a gent gran", de 6 mesos de durada, es persegueix la capacitació professional de 2 persones aturades, preferentment dels barris de Can Calders i La Salut,

Interessats/ades en una de les places de dinamitzador/a poden adreçar-se a la sessió informativa:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 09:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25


  • 8 auxiliars de la llar
  • 1 treballadora social
La contractació d'aquests perfils serà a través del Pla d'Ocupació "Promoció de l'autonomia personal", un projecte de 6 mesos de durada que preveu el desenvolupament de tasques d'atenció i cura de la llar per a persones grans o amb situacions de dependència. Els perfils d'auxiliars de la llar contemplen la contractació de 8 dones dels barris de Can Calders i La Salut. A més a més, es contractarà un/a treballador/a social que actuarà com la figura de coordinació d'aquestes auxiliars.

Interessats/ades en una de les places, tant d'auxiliar de la llar com de treballador/a social poden adreçar-se a la sessió informativa:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 11:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25


  • 8 agents cíviques
Mitjançant el Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri", un programa ocupacional d'un any de durada, es contractaran 8 persones desocupades, preferentment dones, majors de 25 anys i dels barris, per desenvolupar tasques en matèria d'educació ambiental i cívica. La seva feina principal serà fer tasques d'informació, sensibilització i conscienciació ciutadana d'actuacions sobre l'entorn urbà per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi, la cura del medi ambient, la convivència i el civisme.

Interessats/ades en una de les places d'agent cívic/a poden adreçar-se a la sessió informativa:
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 10:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25


  • 8 animadors/es socioculturals
Gràcies a l'articulació de la Casa d'Oficis d'animadors/es socioculturals es contraran 8 joves d'entre 18 i 24 anys a l'atur per tal de formar-los i capacitar-los com a animadors/es socioculturals. Aquest programa d'un any de durada pretén d'aquesta manera ampliar l'oferta sociocultural adreçada a joves i infants de Can Calders i La Salut i del municipi.

Interessats/ades en una de les places d'animador/a sociocultural, poden adreçar-se a la sessió informativa
Dia: Divendres 23 de desembre
Hora: 12:00 h.
Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25Per a més informació podeu contactar amb al Servei Local d'Ocupació ubicat al Centre Can Maginàs - Carrer Hospitalet, 25 (93 685 87 03) o a l'Oficina de Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut – Riera la Salut, 30B baixos (93 666 27 92).

Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

CERCADOR DE CONTINGUTS