Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Hip-Hop Experience

El pessebre: una imatge que simbolitza el Nadal com poques, plena d’elements que ens evoquen dates entranyables com els pastorets camí del naixement, els reis a sobre dels camells, el caganer, els grafitaires decorant el portal a ritme de hip-hop... Un moment: des de quan l’art urbà i els DJs tenen res a veure amb els pessebres? La resposta a aquest fet tan sorprenent la té un col•lectiu que, precissament, mai no deixa de sorprendre’ns: els comerciants de La Salut.

I és que com us avançàvem fa uns dies, els comerciants de La Salut Comerç n’estan preparant una de ben grossa per aquest Nadal: muntar un Pessebre Vivent a la Plaça de La Salut. No contents amb posar a tot el barri de cap per avall, movent, implicant, i organitzant aquest esdeveniment, volen anar un pas més enllà i estan muntant el que promet ser una jornada memorable. Estem parlant de la Hip-Hop Experience, una festa musical projectada pel proper dissabte dia de 10 de desembre que representarà el tret de sortida oficial per l’inici del Nadal al barri, així com del pessebre vivent.

A la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat a un dels principals impulsors d’aquesta iniciativa i vell conegut de tots i totes, el Jordi García. En la seva doble faceta de botiguer del barri i productor musical, el Jordi és el cap visible de l’organització encarregada de que podem viure un dels Nadals més originals.

Per als que no heu pogut sentir aquesta divertida entrevista, i vulgueu saber com es poden conjugar els grafits, els reis macs i la música d’estil urbà amb estil i sense morir en l’intent, la teniu a només un clic de distància.


Si voleu més informació, o participar activament d'aquesta festa, podeu visitar la pàgina a Facebook de l'esdeveniment. Apunteu des de ja aquesta data l’agenda, perquè la Hip-Hop Experience promet ser sonada:

Hip-Hop Experience

Dia: Dissabte 10 de desembre
Lloc: Plaça de La Salut

Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris