Fins aviat, agents i animadors!

El passat dimecres vam acomiadar per la porta gran els Animadors Socioculturals i les Agents Cíviques, integrants dels dos grans programes ocupacionals que ens han acompanyat al llarg d'aquest 2011. Ells i elles ens van regalar com a comiat una jornada memorable de cloenda en la que tots plegats van fer un repàs, de manera elegant i emotiva, de tot el que han treballat, après i madurat durant aquest any. A mode de reconeixement a tots ells, hem elaborat aquest minireportatge del que va esdevenir la jornada. Gaudiu-ne: va per vosaltr@s.Maria José, Aurelina, Maria, Manoli, Eva, Montse, Raül, Jordi, Sergio, Adrià, Miriam, Núria, Irene, Carlos i Raúl: moltes gràcies per la vostra professionalitat, per l'entusiasme mostrat a l'hora d'aprendre i de treballar al llarg d'aquest any, i us desitgem en aquest nou periple vital tota la sort, la força i l'"empuje" del món.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Eva ha dit…
Per a mi aquest taller a estat una experiència inoblidable i molt positiva. He après moltíssim i em porto un munt d’experiències molt gratificants.
La gent de Sant Feliu aprecia la figura de l’Agent Cívic i així ens ho ha demostrat.
El meu agraïment a tots els docents que han format part del taller i que els nous Agents Cívics li treguin tan profit a aquest taller com ho he fet jo.
Fem Barri ha dit…
Gràcies a persones com tu, Eva, hem aconseguit escurçar una mica més la “distància” figurada entre l’Ajuntament i la ciutadania mitjançant la figura de l’agent cívic.

Us volem agraïr a tu i a les teves companyes (i company!) tot l’esforç, les hores de formació a l’Aula Sant Feliu, els quilòmetres de carrer trepitjats informant els veïns i veïnes, les xerrades divulgatives a hores intempestives, l’acompanyament a pares i mares en el seu accés matiner a les escoles, o l’articulació de campanyes municipals desenvolupades sempre amb el millor dels vostres somriures, i que sense la vostra implicació i bona predisposició no haguessin estat possibles.

Sou un referent que ha posat el llistó molt alt a les noves agents cíviques que comencen demà dia 30 de desembre el seu nou periple formatiu i professional. Gràcies, sort, i molta empenta en aquesta nova etapa que enceteu.
M@noli ha dit…
Primer de tot FELIÇ ANY NOU 2012!!!
Gràcies a tots!!! per a mi ha estat un plaer treballar i compartir amb tots vosaltres aquest any. Ha estat un any ple d'emocions, aprenentatge i treball. Hem compartit grans moments. Per la meva part em porto un any inoblidable i grans amics. Gràcies a tots i us desitjo tot el millor en aquesta nova etapa.