"30 anys d'aventura i fantasia": els barris es preparen per al Carnaval

Poc després d'unes festes nadalenques intenses a Can Calders i La Salut, amb pessebre vivent, Pare Noel, la visita del Patge Shelin o la cavalcada dels Reis Mags d'Orient..., els barris i la ciutat ja es preparen per a un nou esdeveniment festiu: el Carnaval, que es celebrarà a Sant Feliu el proper 18 de febrer.


Aquest any 2012 sota el lema i la temàtica "30 anys d'aventura i fantasia" es commemoraran els 30 anys des de la primera rua de carnaval de la democràcia a Sant Feliu. Serà doncs, una ocasió excepcional per omplir els carrers de color i imaginació.

Tots aquells que esteu interessats en participar heu de saber que ja s'ha obert el període per a les inscripcions que es perllongarà fins el proper 14 de febrer. Les comparses interessades, que han d'estar integrades per un mínim de 15 persones, podeu fer la inscripció a Can Ricart (Pl. Lluís Companys, 1), per internet, o bé enviant el full d'inscripció per correu electrònic a cultura@santfeliu.cat

Durant aquests 30 anys de carnaval a la ciutat, la presència de veïns i veïnes i d'entitats dels barris ha estat contínua i molt destacada. Com ens recordava el Juan de l'associació d'Amics del Carrer Santa Creu al documental Històries dels barris II, són moltes les entitats de Can Calders i La Salut, que any rere any preparen amb empenta i il·lusió aquesta festa. En el cas de la seva entitat han fet del Carnaval un dels seus grans esdeveniments anuals; això els ha portat, segons ens deia al documental, a rebre continus premis des de l'any 90, tota una fita!


Més entitats dels barris que es preparen per l'esdeveniment són, entre d'altres, la Peña Bética, l'AMPA de l'Escola Gaudí, que ahir va fer la primera reunió de preparació, o Diversitat Lúdica. L'esplai, com diu al seu bloc, fa mesos que amb el seu equip de monitors i monitores estan treballant en la rua i ens conviden a participar-hi activament a través de l'entitat. Enguany, l'equip de l'esplai ha triat una disfressa amb un significat molt educatiu com és l'apropament a noves cultures; en aquest cas a una de les tribus més conegudes del sud d'Amèrica. La preparació de la disfressa es farà durant tres dissabtes anteriors (28 de gener, 4 i 11 de febrer) de 16 a 19h. a l'escola Nadal. Aquests dies també s'aprofitarà per assajar el ball i passar una bona estona plegats.


La proposta pinta molt bé, aquells que estigueu interessats en participar podeu passar per l'Esplai per veure la disfressa i fer la inscripció a la secretaria fins el 21 de gener, de diluns a divendres de 17 a 19 hores.

Apa, us animem a prepararr-vos i participar en aquesta festa! tot fomentant l'aventura i la fantasia: entre tots i totes, Fem Barri!!

Comentaris