Emprenedores que fan "Camí per tots"

Aquest dissabte, 4 de febrer al Casal de la Gent Gran, la Lola i la Maime, dos emprenedores que han participat durant aquest any en el Projecte de cooperativisme per a dones en el marc de Treball als Barris, preparen una festa per presentar-nos el seu projecte "Camins per tots", que aviat es constituirà com a empresa.


Les dues emprenedores estan creant una empresa que organitza activitats del lleure adreçada a totes les persones, sense que sigui un impediment les limitacions físiques o el col·lectiu.

Busquen activitats divertides, en les que es pugui compartir i aprendre, i en les que la integració sigui el denominador comú.

En aquesta ocasió tan especial per elles, han preparat un taller de salsa per a “torpes y no tanto”, com elles mateixes diuen, oberta a tothom que vulgui.

Ja han obert un perfil a facebook, en el que ens expliquen més concretament l’activitat prevista pel dissabte, també podem veure el web i el bloc que han creat per gestionar els esdeveniments que aniran organitzant.

La Lola i la Maime han participat en les accions portades a terme en el projecte de cooperativisme per a dones, desenvolupat des de l’Oficina de Fem Barri i el departament de promoció econòmica, en el que han anat gestant el projecte i elaborant el seu pla d’empresa, i la viabilitat del mateix. Tanmateix, han rebut el suport de l'assessorament en matèria TIC per a emprenedors que s'ofereix des de l'Ajuntament.

Desitgem molt bona sort a aquestes dues emprenedores !!!


Aquí teniu informació sobre l’activitat:

Data: 4 de febrer de 2012
Horari: de 21 a 23 hores
Lloc: Casal de la Gent Gran (al costat de l’estació)
Donatiu: 3 €

Comentaris

Anonymous ha dit…
Molta sort en aquest "camí" que inicieu !!!
Mar Cots ha dit…
Seguirem el projecte de ben a prop. A caminar!!!