Per uns barris i un Sant Feliu plens d'oportunitats de gènere!

Com ja ens anticipaven l'Alba i la Bruna a Ràdio Sant Feliu, el proper dijous 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones, una data important per destacar i visibilitzar els actes de valor i decisió de moltes dones que han lluitat pels seus drets intentant crear un món més just.


Per celebrar i sumar-se a l'esperit reivindicatiu d'aquesta data, l'Ajuntament conjuntament amb el Consell municipal de les Dones ha preparat tota una sèrie d'activitats que es perllongaran fins el proper 16 de març, algunes de les quals tindran lloc als barris de Can Calders i la Salut, amb la presència de l'Espai de Dones.

D'entre la varietat d'activitats, que podeu consultar en aquest enllaç, podem destacar:

Dijous, 8 de març. Dia Internacional de les Dones.

12h. Lectura del manifest del 8 de març. Pl. de la Vila.
16:30h. Tertúlia-café organitzada per l'Espai de Dones: per què commemorem el 8 de març a càrrec de Clara Dachs, a l'Oficina de Fem Barri.
18h. Pregó a càrrec de l'escriptora Maite Carranza, mural i actuació de l'Escola municipal de música. Pl de la Vila.

Diumenge, 11 de març.

10 a 14h Mercat de Dones artesanes, amb la presència de l'Espai de Dones. Pl. de la Vila.
10 a 12h Gimcana "un recorregut en el temps". Aquesta gimcana que recorrerà els carrers de Sant Feliu pretén convidar a la reflexió sobre la conciliació i els usos dels temps laboral, personal, familiar i comunitari a través de la història de les dones de la nostra ciutat. Aquesta activitat comptarà amb la dinamització dels alumnes de la Casa d'Oficis d'animació sociocultural. Inscripcions: plaça de la Vila, a les 09:30h.
11h. Taller de country a càrrec del Complex municipal de piscines. Pl. de la Vila.
12h. Exhibició de reiki. Pl. de la Vila.
12:20h. Lectura del manifest. Pl. de la Vila.


Divendres 9 i dilluns 12 de març. Activitats Dones i Esport.

Durant aquests dos dies es desenvoluparan en diferents equipaments de la ciutat activitats esportives gratuïtes per a dones (step, ioga, tai-txi, aiguagim...).


Tot fomentat la igualtat de gènere, entre totes i tots, Fem Barri!

Comentaris