Emprenedores amb 1.010 anys d'història

El passat dimecres 28 d’agost Sant Feliu va viure una jornada molt especial: la nostra ciutat va complir 1.010 anys d’història. Per commemorar aquest aniversari es van desenvolupar diferents actes, d’entre els que ens agradaria destacar un per la seva rellevància i connexió amb els barris. Estem parlant de la ruta històrica que es va realitzar pel centre del poble, en que es desgranaven esdeveniments, anècdotes i històries ressenyables de Sancti Felicis, a través de la bona feina portada a terme per Arrels locals.


Arrels locals és una entitat formada per la Bea, l’Esther i la Marta, tres emprenedores amb molt d’interès per la cultura i la història. Trobem molt ressenyable comptar amb una plataforma tan singular creada per tres santfeliuenques de pro especialment pel fet de que, en part, s’hagi gestat als nostres barris. D'una banda,  l’Esther és veïna de Can Calders; de l'altra la Martaqui s'ha encarregat de realitzar el vídeo dels 1.010 anysés una bona coneguda de Fem Barri. Ha treballat com a dinamitzadora durant aquest primer semestre mitjançant Treball als Barris, i és l'autora d’altres audiovisuals de referència com el del Concurs de Joves Talents.

Si no vau tenir oportunitat de participar en la concorreguda ruta històrica de dimecres passat, ara teniu la possibilitat de copsar com es va viure aquella màgica del 28 d’agost, 1.010 anys després.

 

 Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris

Anonymous ha dit…
Molt bona feina! ;-)