Torna al cole anant DeBotigues pels barris

Després de les vacances, el mes de setembre implica per als infants i les seves famílies el retorn a l'activitat amb l'inici d'un nou curs escolar. Així, molts centres i les respectives associacions de pares i mares ja estan escalfant motors per preparar-se per aquest nou any escolar, amb nou calendari, nous horaris i activitats extraescolars, com publica al seu bloc l'AMPA de l'Escola Gaudí.

Per fer aquesta tornada menys feixuga des del Consorci de Comerç de Sant Feliu de Llobregat s'ha posat en marxa la campanya "Torna al Cole amb DeBotigues" a través de la qual diversos establiments comercials de la ciutat ofereixen diverses promocions i descomptes d'interès. 


Entre aquests trobem també un seguit de comerços de Can Calders i La Salut que fins el 30 de setembre ofereixen descomptes i promocions per preparar l'inici de curs:
  • Dietètica La Salud. Picasso, s/n, botiga 3. Aquest establiment ofereix 3x2 en Gelea Reial per tornar al cole amb vitalitat, sense refredats i preparats per un nou curs!
  • PCSYSTEM ubicat al carrer Picasso, 17 (plaça de la Salut) ofereix un descompte del 10% en reparacions i en antivirus així com la promoció d'un portàtil TOSHIBA NB510 per 322,00€ amb una memòria USB de regal.
  • Álvaro Martín Perruquers. C. Sagrament, 12 baixos. Posa't guapa per començar el curs amb algun dels nostres serveis. Vine amb el teu fill o filla i el tall per ell és gratuït. Promoció vàlida per a infants fins a 12 anys.
  • TFN Grup. Rambla Marquesa Castellbell, 84, local 1. Descompte del 15% en jeans i samarretes tant de noi com de noia.
  • CRM Botigues. Santa Creu, 6. Descompte del 10% en cartutxos i tòners reciclats i compatibles. Imprimeix aquest val i porta'l a la botiga!
De ben segur que amb aquestes promocions i la variada oferta comercial als barris, podreu preparar tot allò necessari per a l'inici del nou curs. 

I com que als inicis de curs es fa imprescindible una bona agenda, us oferim l'agenda d'activitats "On Anem" d'aquest mes de setembre que ve carregada de noves activitats als barris i a la ciutat, entre les quals trobem les Festes del barri de Can Calders que es celebraran el proper dissabte, 22 de setembre i de les que us anirem informant.


Preparant l'inici d'un nou curs amb la implicació dels comerços, entitats i veïns i veïnes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris