Aquest diumenge fem mercat a Santa Creu!

Els veïns i veïnes de Santa Creu, un dels eixos comercials del nostre municipi, han pogut veure com des de fa uns dies dues enormes pancartes presideixen els accessos a aquest carrer.


Darrera d'aquesta iniciativa hi ha el Consorci de Comerç del municipi en general, i l'esforç de Can Calders Comerç en particular, que han aconseguit que es celebri als nostres barris una nova edició del Forastocks, el mercat al carrer organitzat pel propi Consorci.

Concretament el proper diumenge, 7 d'octubre, de 10 a 15 h, Santa Creu esdevindrà un gran aparador comercial on prop de 40 comerços de la ciutat ompliran de parades el carrer amb tot tipus de productes d'oportunitat: des de roba, complements i sabates de final de temporada fins a objectes de parament de la llar i joieria, entre d'altres. Les parades s'instal·laran en el tram del carrer Santa Creu comprès entre els carrers de Constitució i Can Calders.


Aquesta és la quarta edició del Forastocks i és la primera vegada que se celebra al barri de Can Calders. En les anteriors edicions es va fer a la rambla Marquesa Castellbell, a la plaça de la Vila i al barri de Mas Lluí. Amb el canvi d'ubicació, el Consorci de Comerç vol fer arribar el Forastocks cada vegada a un eix comercial de la ciutat, amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania les diferents zones de Sant Feliu on hi ha una major concentració d'establiments comercials.

La cita:
Forastocks: Mercat al Carrer
Dia: Diumenge 7 d'octubre
Horari: De 10 a 15 h
Lloc: Carrer Santa Creu (tram entre Constitució i Can Calders)

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris