Consumició + tapa per 1,50 €: Torna la ruta del Canya Sant Feliu als Barris!

Després de l’èxit i la gran acceptació que va tenir el Canya Sant Feliu! l’any passat, l’Ajuntament i el Consorci de Comerç han decidit tornar a impulsar aquesta iniciativa en les festes de tardor. La mecànica és molt senzilla: tots els establiments participants ofereixen, durant els dies de festa, una beguda i una tapa per només 1,50 €. Com no podia ser d’altra manera en uns barris amb tanta empenta com els nostres, diversos establiments de Can Calders i La Salut s’han adherit a la campanya.

Perquè tingueu l’oportunitat de provar totes i cadascuna de les propostes dels nostres bars i restaurants, sense perdre-us cap ni una, hem creat una ruta pels barris. Aquest plànol assenyala convenientment amb el logo de Canya Sant Feliu els establiments amb la seva adreça i una foto perquè pugueu reconèixer-los en passar pel davant.

 
Mostra CANYA SANT FELIU! en un mapa més gran 

Els establiments que participen a la iniciativa repartiran entre els seus clients sotagots amb les imatges de la Rebanyuda, el Banyetes, la Mamelluda, el cavaller Guillem, Violant de Var i en Cesc en bandoler.

Recordeu que podeu consultar aquesta ruta en línia o, si teniu oportunitat, amb el telèfon mòbil mentre aneu pels nostres carrers de bar en bar!

Més que mai en festes, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris