Fem Barri a les Festes de Tardor: Recull fotogràfic


De la mateixa manera que molts departaments municipals, entitats, associacions o veïns d'arreu del municipi, Fem Barri ha col·laborat activament per fer d'aquestes -ja passades- Festes de Tardor 2012 l'èxit que han esdevingut. Ja sigui mitjançant la realització als barris d'activitats de referència per a tots i totes -com el bany d'escuma-, o a través de les intenses tasques de dinamització portades a terme per animadors i agents cívics depenents de Fem Barri, hem volgut aportar el nostre granet de sorra amb activitats adreçades a ciutadans i ciutadanes de totes les edats.

Hem recollit en diverses instantànies alguns d'aquests moments viscuts al llarg de la darrera setmana:

Els nostres Animadors Socioculturals van estar dinamitzant durant tota la setmana les visites de les escoles al nou espai de La Nau. Allà van mostrar als més petits els secrets que s'amaguen darrera de tradicions, colles i bèsties com la Garsa.

Un dels clàssics de les festes, el bany d'escuma, va aconseguir aplegar grans i petits aquest passat dissabte a la Pista de Lleure.

Les agents cíviques van fer xerrades sobre recollida selectiva orgànica al Mercat Municipal, i van repartir entre els assistents cubells adients per fer aquesta recollida.

La Fira Canina també va comptar amb la participació de les agents cíviques voluntaris, tècnics municipals i la gossera Help Guau.

 Els Diables de La Salut van fer el seu tradicional espectacle pirotècnic a la Plaça de la Salut: la Nit del Foc.


Més que mai en festes, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris