Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Jornada sobre emprenedoria femenina

Avui a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri ens hem fet ressó d'un esdeveniment molt especial. El dia 10 d'octubre a partir de les 19h. tindrà lloc a l'Oficina de Fem Barri una interessant xerrada col·loqui sobre l'emprenedoria femenina amb la presentació del llibre El libro rojo de las mujeres emprendedoras de Guernica Facundo, impulsada per la Regidoria de Noves tecnologies i el projecte Fem Barri, amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament.

En aquesta interessant xerrada també es presentaran casos d'èxit d'emprenedoria local amb accent femení. En aquest sentit hi participaran dues emprenedores per tal de donar la seva visió sobre el tema: la Raquel Sanchindrian, de l'empresa start-up santfeliuenca Go2jump, i l'Alicia Zamora Roy, actriu, pedagoga teatral i sòcia de Qqteatre, empresa de Sant Feliu dedicada a l'educació des del teatre i a través del teatre.


Ens hem volgut avançar a la interessant xerrada per conéixer de primera mà les impressions de la Raquel i l'Alícia, que podeu sentir a continuació a l'entrevista que van concedir a El Mirall.

  

La cita:

Jornada sobre l'emprenedoria femenina amb la presentació del llibre "El libro rojo de las mujeres emprendedoras"

Lloc: Oficina Fem Barri. Riera la Salut, 30B, baixos
Dia: Dimecres, 10 d'octubre
Hora: 19 h

Tot fomentant interessants xerrades, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris