Jove i amb idees? Tu pots ser el pròxim YUZZ dels barris!

Els barris de Can Calders i La Salut han estat tradicionalment el bressol de molts emprenedors i emprenedores. Precissament per garantir el desenvolupament de bones idees empresarials i facilitar el camí a aquells i aquelles que, tot i la situació actual, volen portar a terme un projecte en el que hi tenen dipositada tota la fe i la il·lusió del món, arriba a Sant Feliu el projecte Yuzz.

Què es Yuzz? Formalment, es tracta d'un projecte de la Fundació Banesto que consisteix en un viver de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica, i que permetrà a 20 emprenedors de Sant Feliu treballar en la concreció dels seus projectes empresarials. Però en què es concreta exactament Yuzz a nivell de recursos per aquells emprenedors de Can Calders i La Salut que hi estiguin interessats en participar? Una primera resposta la trobem en aquesta infografia:


A Sant Feliu de Llobregat aquest centre d'innovació i cotreball s'ubicarà a l'edifici municipal de la Torre del Roser, que facilitarà un espai de treball així com una sèrie d'assessoraments experts i formadors per tal de desenvolupar els diferents projectes d'emprenedoria i esdevenir l'escenari on es desenvoluparan idees d'innovació tecnològica potenciant la intel·ligència col·laborativa. Els participants també podran accedir a diversos ponents i xerrades de primer nivell i amb personatges de referència de l'escenari emprenedor i tecnològic nacional així com accés a programes i xarxes de finançament especialitzats en startups.

Precissament el passat dijous 18 d'octubre es va fer la presentació en societat a Sant Feliu del projecte Yuzz:


El període de recepció de participants i candidatures romandrà obert fins al 31 d'octubre. Les inscripcions s'efectuaran a través del lloc web www.yuzz.org i omplint un senzill formulari en líniaque trobareu a http://www.yuzz.org/participa. Les 20 persones seleccionades per incorporar-se al centre Yuzz Sant Feliu gaudiran de formació i assessorament durant 6 mesos, des de novembre 2012 fins a l'estiu de 2013 i durant aquest temps treballaran en el desenvolupament de projectes i models de negoci innovadors per garantir l'èxit de la seva idea en el mercat.

Tot fomentant l'emprenedoria, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris