Noves accions del Dispositiu d'inserció per donar suport en la recerca de feina!


Un cop finalitzats els quatre cursos de formació professionalitzadora, que durant els primers mesos de l’any s’han desenvolupat des del Dispositiu d’inserció laboral de Fem Barri, aquests dies s’han iniciat  noves activitats d’orientació per donar suport i acompanyament a aquells veïns i veïnes dels barris que estan buscant feina.

Aquesta setmana ha començat el segon taller d'Iniciació a internet per a la recerca de feina, amb vuit participants, que té una durada de 20 hores i en el que podreu aprendre a fer ús de l’ordinador per buscar feina.El taller de Tràmits Digitals us servirà per conèixer tot un ventall de gestions telemàtiques quotidianes  que es poden realitzar des de qualsevol ordinador, específicament relacionades amb el món laboral. A més, també us oferim tallers d'elaboració de currículum, d’entrevista de selecció i de recerca de feina on-line; tots ells us ajudaran a millorar les vostres possibilitats d'inserció i a fer més efectiva la recerca.


Totes aquestes activitats grupals van acompanyades d’un seguiment individualitzat del procés de recerca de feina, així com del Club de Feina als Barris. Si voleu més informació i us interessa participar, podeu fer la inscripció a l’Oficina de Fem Barri (Riera de la Salut, 30-B.Telf. 93.666. 27.92). Us hi esperem!

Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris