Nuria's Lullaby: El videoclip de Hanneh, guanyadora del Concurs de Joves Talents

El passat mes de juny vam celebrar un dels esdeveniments més sonats de l’any en tot el municipi: el Concurs de Joves Talents. Com molts recordareu, la guanyadora d’aquest certamen va ser la jove cantautora Hanneh, que va captivar públic i jurat amb la seva veu i la suggerent senzillesa d’una proposta musical fresca.

El premi per guanyar el concurs, a banda del seu reconeixement públic com a artista, consistia en la creació d’un vídeo promocional. Des Fem Barri, com a organitzadors del Concurs de Joves Talents, ens omple de satisfacció poder presentar-vos a tots i totes aquest audiovisual, que representa la primera incursió professional en el món dels videoclips de la Hanneh: gaudiu amb l’encant d’aquest Nuria’s Lullaby.

   

A més del vídeo, el primer premi incloïa una programació d’actuacions durant l’any que la Hanneh ja ha tingut oportunitat de desenvolupar, tal com vam poder comprovar aquest estiu durant el Cicle de Joves Intèrprets.

Precissament avui divendres aquesta jove promesa del món de la música s’encarregarà d’amenitzar el lliurament de premis del VIIè Concurs Literari El Laurel, que acull aquesta nit l’Ateneu Santfeliuenc. Desitgem la millor de les sorts tant a la Hanneh com a la resta dels 80 joves que van participar en el Concurs de Joves Talents. Us deixem amb Nuria’s Lullaby!

Tot fomentant les oportunitats entre els joves talents, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris