Participants del curs de formació de cambrera de pisos aconsegueixen el certificat d'higiene alimentària

Ahir dilluns a l’Oficina de Fem Barri 10 persones, que van participar en el curs de cambrera de pisos, desenvolupat a principis d’any en el marc del Dispositiu d'inserció laboral de Treball als Barris, van aconseguir el Certificat d’Higiene Alimentària que les acredita laboralment per poder manipular aliments.

Durant les darreres setmanes, aquestes persones han assistit amb aprofitament a dues sessions en les que han rebut suport formatiu del contingut del programa per tal de superar de manera satisfactòria una prova escrita. Aquesta acció ha comptat amb la col·laboració de la societat Qualitat i Formació, que va participar també en el desenvolupament del curs de cambrera de pisos.


El fet d’aconseguir el certificat en manipulació d’aliments complementa la seva formació dins l’àmbit de l’hosteleria, les qualifica encara més i fa que el seu perfil professional sigui més polivalent. 

Felicitem a aquestes persones per la seva constància durant aquest període i a tots aquelles i aquelles que esteu en procés de recerca de feina us animem a participar en les accions que es desenvolupen al Dispositiu o a assistir al Club de Feina als barris que té lloc cada divendres, de 9:30 a 11:30 a l'Oficina Fem Barri.

Tot apostant per la formació, entre tots i totes Fem Barri!


Comentaris