Vine a la Fira Canina el proper diumenge!

Una de les iniciatives més interessants per aquest cap de setmana és la celebració de la Fira Canina. Les nostres agents cíviques del Taller d’Ocupació ‘Entre tots i totes, Fem Barri’, de manera coordinada amb el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, participen en aquesta particular Fira que es celebra el proper diumenge 13 d'octubre, de 10 a 14 h, a la plaça Alfons Comín.


Allà es podran veure i adoptar la trentena de gossos que actualment es troben al centre d'acollida i que estan pendents de trobar una família adoptiva. Així, les persones interessades en adoptar podran veure tots els animals i conèixer la seva raça, edat, sexe o tamany, entre altres característiques. 

Els animals quan s'adopten es lliuren vacunats, desparasitats, estirilitzats i amb el xip identificatiu. A més d’aquest servei d’adopció, la organització té previstes d’altres activitats que contemplen la participació de tots els ciutadans i ciutadanes i els seus gossos, com exhibicions o consells per millorar l’ensinistrament de la nostra mascota. 

Més que mai en festes, entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris