Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Dia Universal dels Drets dels Infants

Només queden dos dies perquè tots puguem participar de la gran festa del Dia Universal dels Drets dels Infants d’aquest cap de setmana. El Club d’Espali Diversitat Lúdica organitza, per tercer any consecutiu a la Plaça de les Roses, un esdeveniment que aplegarà ciutadans, entitats i sobre tot molts nens i nenes per reivindicar la defensa de quelcom bàsic: els drets dels més petits.

Avui hem convidat la directora de Diversitat Lúdica, la Marisol Aguado, i una de les seves monitores, la Mari Antolín, a l’espai que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica a Fem Barri per parlar sobre quins són aquests drets i en què consisteix aquesta iniciativa.


Per als que no heu pogut sentir aquesta entrevista, o per a aquelles i aquells que volen tornar a escoltar la Marisol i la Mari , la teniu a només un clic de distància:


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM. I sobretot, una cita aquest dissabte per reivindicar els drets dels més petits al nostre barri, tot celebrant el Dia Universal dels Drets dels Infants.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris