Mercat d’intercanvi, taller de compostatge i reparació de bicis

Aquest proper dissabte les nostres agents cíviques desenvoluparan un interessant taller de compostatge en el marc d’una activitat que no us podeu perdre: un mercat d’intercanvi. Aquest és un espai on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els podem oferir a d’altres persones per si els poden resultar útils. En essència es tracta de bescanviar bens sense necessitat de fer servir diners per fer l’intercanvi.


Paral•lelament a la celebració del mercat i el taller de compostatge, també es farà un taller d'elaboració de sabó a partir d'oli usat, a càrrec del col•lectiu CEPA, així com un taller per personalitzar i aprendre a reparar  bicicletes.

Es pot participar de dues maneres al Mercat d’Intercanvi. D’una banda, muntant una parada a la plaça de la Vila on exposar i vendre els productes, o bé passejar pel mercat amb els objectes que es vulguin intercanviar. Per disposar d’una parada cal inscriure’s abans de divendres 16 trucant al telèfon 93 666 45 03, o bé enviant un correu a infojove@santfeliu.cat.


La cita: 
Mercat d’intercanvi i tallers de reciclatge
Dia: Dissabte 17 de novembre
Hora: De 11 a 14 h
Lloc: Plaça de la Vila

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris