Millorar Sant Feliu en dos minuts

Des de fa uns mesos les Agents Cíviques es troben desenvolupant un ambiciós projecte a nivell municipal, en el que segurament molts i moltes i de vosaltres ja hi heu participat. Es tracta de la confecció d’un macrosondeig en el que tothom hi pot participar, i que té com a objectiu conèixer de primera mà tant les problemàtiques que nosaltres com a santfeliuencs detectem en el nostre dia a dia a la ciutat, com les propostes de millora que podem aportar en matèria de civisme i convivència.


Les Agents estan des del mes de juliol trepitjant els carrers de tots els barris per copsar les impressions dels ciutadans a nivell cívic. Totes aquestes hores i hores de preguntes, tractament d’enquestes i recopilació de dades ja té el seu fruit: actualment, ja es diposa de gairebé 1000 enquestes que integren mostres representatives dels diversos barris i franges d’edat. Un cop s’acabi el procés de captació i buidatge de dades, l’Ajuntament començarà a treballar, en base a totes les aportacions dels participants, per donar resposta als problemes de civisme i convivència del nostre municipi.

De manera que ja ho sabeu: si us trobeu pel carrer amb les nostres Agents Cíviques, teniu una oportunitat única per dir la vostra: dediqueu-li un parell de minuts, que és el temps màxim que us portarà contestar de manera estricta el qüestionari, per fer la nostra una ciutat millor.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris