Participeu a la Flashmob lliure de violència masclista

El proper diumenge 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones amb un ampli programa d'activitats reivindicatives i de sensibilització. Com que enguany, la data coincideix amb la convocatòria d'eleccions autonòmiques, la jornada s'avança a demà divendres, 23 de novembre. Així a partir de les 12h. a la plaça de la vila tindrà lloc l'acte de reconeixement a les dones víctimes de violència masclista.En el marc d'aquests actes, dijous 29 de novembre a les 17:30h. a la plaça de la Vila tindrà lloc una Flashmob impulsada per la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural i el Consell municipal de les Dones. 

Una flashmob és una acció organitzada en què moltes persones es reuneixen per fer junts alguna cosa, habitualment inusual i atractiva. En aquest cas, la flashmob que es farà el dia 29 té per objectiu reunir el major nombre de persones per ballar plegats una senzilla coreografia per reclamar un Sant Feliu lliure de violència masclista, com ja es va fer l'any passat, recordeu?

Perquè tothom pugui participar, fins i tot sense tenir cap experiència i habilitat en això del ball, us ho volem posar ben fàcil: podeu conèixer i practicar la coreografia en els diferents assajos que els animadors socioculturals faran en diferents espais de la ciutat amb diversos grups i entitats:
  • Divendres, 23. Ateneu Santfeliuenc. Casal de la Dona (20h)
  • Dilluns, 26. Casal de joves (18:45h) i Casal de la Gent gran (19h.)
  • Dimarts, 27. Casal de la Gent gran (9, 10, 11, 15:45, 19:30), Centre Cívic Roses (12:15) i Ateneu Santfeliuenc (20h.)
  • Dimecres, 28. Aula Sant Feliu (10:30h), Casal de Joves (20 i 20:20h.)
  • Dijous 29. Casal de la gent gran (9, 10 i 11h.)
També podeu aprendre la coreografia seguint el vídeo que hi ha a www.youtube.com/25denovembreLa flashmob es gravarà el dijous 29 de novembre, a les 17:30h., a la plaça de la Vila. Us hi esperem!

Tot ballant contra la violència vers les dones, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris