Busques feina? Aquesta és la teva oportunitat

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, mitjançant el programa Treball als Barris, preveu la contractació de 16 persones en atur, majoritàriament dels barris de Can Calders i la Salut, en diferents accions per a la millora de la seva qualificació professional.

Aquest proper dimarts dia 18 hi haurà sessions informatives en la que aquells i aquelles interessats podran inscriure's en l'oferta de feina escollida. Concretament, els perfils demandats són:


  Mitjançant el Taller d'Ocupació 'Entre tots i totes, Fem Barri', un programa ocupacional d'un any de durada, es contractaran 8 persones desocupades, preferentment dones, majors de 25 anys i dels barris, per desenvolupar tasques en matèria d'educació ambiental i cívica. La seva feina principal serà fer tasques d'informació, sensibilització i conscienciació ciutadana d'actuacions sobre l'entorn urbà per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi, la cura del medi ambient, la convivència i el civisme.

  Interessats/ades en una de les places d'agent cívic/a poden adreçar-se a la sessió informativa: 
  Dia: Dimarts 18 de desembre
  Hora: 10:00 h.
  Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25


  • 8 animadors/es socioculturals 
  Gràcies a l'articulació de la Casa d'Oficis d'animadors/es socioculturals es contraran 8 joves d'entre 16 i 24 anys a l'atur per tal de formar-los i capacitar-los com a animadors/es socioculturals. Aquest programa d'un any de durada pretén d'aquesta manera ampliar l'oferta sociocultural adreçada a joves i infants de Can Calders i La Salut i del municipi.

  Interessats/ades en una de les places d'animador/a sociocultural, poden adreçar-se a la sessió informativa:
  Dia: Dimarts 18 de desembre
  Hora: 11:30 h.
  Lloc: Centre Can Maginàs. Carrer Hospitalet, 25


   Per a més informació podeu contactar amb al Servei Local d'Ocupació ubicat al Centre Can Maginàs – Carrer Hospitalet, 25 (93 685 87 03) o a l'Oficina de Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut – Riera la Salut, 30B baixos (93 666 27 92).

   Tot fomentant la inserció laboral, entre tots i totes Fem Barri!

   Comentaris

   ana romero garcia ha dit…
   Muchas gracias por esta oportunidad que dais en estos tiempos tan dificiles que estamos pasado espero tener suerte aunque hay que ser realista porque por desgracia hay mucha gente en mi misma situacion yo soy del barrio Falguera, pero el martes alli estaré, graciasde nuevo por esta oportunidad