Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: El Pare Noel arriba als barris!

El Nadal ja està a punt d'arribar, i el Pare Noel continua sent fidel a la tradició que va instaurar fa tres anys de visitar la Plaça de la Salut. I és que el proper dissabte dia 22, i gràcies a la bona feina de Pocket's, comerciants i veïns, el Pare Noel recorrerà els nostres carrers acompanyat per més de 50 nens per fer-nos passar una tarda divertida a ritme de música i ball. L'esdeveniment tindrà com a mestre de cerimònies d'excepció a J. Real i el grup de ball Pocket's.


Precissament per parlar-nos de l'arribada de tan entranyable personatge, ahir vam convidar a l'espai que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica a Fem Barri a tres persones que estaran al servei del Pare Noel per facilitar-li l'arribada al barri: J. Real, Alberto Isasi i Mari Cózar. Si voleu conèixer de primera mà els detalls més íntims d'aquesta jornada tan especial per petits i grans, podeu sentir l'entrevista a continuació:

.

A més, podeu seguir tota l'actualitat i novetats d'aquesta visita tan esparada, així com consultar el recorregut que farà el Pare Noel durant la seva estada al barri de La Salut, a l'esdeveniment que Salut Comerç ha creat a Facebook.

Tot esperant el Nadal en bona companyia, entre tots i totes Fem Barri!

Comentaris