Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: el retorn de les Dones Costureres!

Fa uns quants mesos vam tenir la sort d’acollir a Fem Barri un grup de dones que, des de fa anys, desenvolupen una interessant activitat a Can Calders. Estem parlant de les Dones Costureres, una agrupació d’entusiastes del brodat que cada dimecres es cita a l’Oficina del Projecte d’Intervenció Integral per treballar plegades, sempre sota la supervisió d’una tallerista.


El passat dijous vam convidar aquesta tallerista, la Rosa Gras a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri per fer difusió d'aquesta activitat, i que ens parlés de l'evolució de la mateixa. Una iniciativa que, per cert, està tenint molt bona acollida al barri: cada cop és més nombrós el numero de dones (tot i que algun home ha mostrat interès, encara no compten amb cap entre les seves files... i fils) que cada dimecres assisteix a aquest espai de costura.

Per als que no heu pogut sentir l'entrevista, la teniu a només un clic de distància:


Recordeu que teniu una cita amb Fem Barri a El Mirall tots els dijous a partir de les 12:05, a Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM.

Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris