Fem Barri a Ràdio Sant Feliu: Álvaro Martín Perruquers

La complicada conjuntura econòmica actual que ens afecta a tots colpeja d'una manera especial els comerciants dels nostres barris. Malauradament ens estem acostumant a la imatge de carrers amb persianes baixades on abans hi havia negocis que oferien serveis en uns barris que, entre d'altres coses, es caracteritzen per la riquesa del seu comerç de proximitat.

És per això que l'obertura d'un nou comerç a La Salut és motiu de celebració, més encara si l'emprenedor que hi ha al darrera és un vell conegut del barri com el cas que ens ocupa: Álvaro Martín Perruquers (carrer Sagrament, 12).


Dijous a la secció que el magazine El Mirall de Ràdio Sant Feliu dedica setmanalment a Fem Barri hem convidat precisament al Jose Martín, perruquer i salutenc de naixement, que després d'anys d'experiència en la cura de la imatge personal, ha decidit muntar el seu propi negoci al nostre barri.

El Jose fa un balanç molt positiu d'aquest primer d'existència de la seva perruqueria a La Salut, i per això ha volgut compartir la seva experiència, així com alguns consells professionals, en la següent entrevista.


Entre tots i totes, Fem Barri!

Comentaris